SKAGEN MED PEPPARROT, DILL OCH SMÖRSTEKT LEVAINE

SKAGEN MED PEPPARROT, DILL OCH SMÖRSTEKT LEVAINE

Om du är osäker på vad du ska laga till förrätt, är toast skagen alltid ett säkert kort.

INGREDIENSER

100 g handskalade räkor, väl avrunna
1 msk majonnäs
0.5 tsk riven pepparrot
0.5 tsk citronsaft
0.5 msk finskuren dill
0.5 medelstor rödlök, skalad och tunt hyvlad
2 klyftor citron
2 skivor levainebröd
dill att garnera med
rädisor med blast att garnera med
0.5 msk smör
rapsolja att steka i

TILLAGNING

  • Blanda räkor, majonnäs, pepparrot, citronsaft och dill. Blanda väl och smaka av med salt och peppar. 
     
  • Stek levainebrödet gyllenbrunt i rapsolja och smör. Lägg upp och garnera med hyvlad rödlök, citron, dill och rädisa.