PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROCCOLI, VALNÖTTER OCH BASILIKA

PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROCCOLI, VALNÖTTER OCH BASILIKA

PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROCCOLI, VALNÖTTER OCH BASILIKA

En mättande pasta rik på nyttig olja och vitaminer.

INGREDIENSER

3 dl casarecce-pasta
50 g stilton
50 g riven parmesan
0.5 dl rostade valnötter
125 g broccolibuketter
2 dl vispgrädde
smör till stekning
basilika till garnering
hyvlad parmesan till garnering
salt och svartpeppar

TILLAGNING

  • Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Häll av i durkslag och kallspola.
  • Stek broccolin försiktigt i smör i en kastrull. Häll i vispgrädden, riven parmesan och lägg i pastan.
  • Bryt stiltonosten i mindre bitar och lägg i den. Koka till krämig konsistens och smaka av med salt och svartpeppar.
  • Lägg upp på varma tallrikar och strö över valnötter, basilika och hyvlad parmesan.