LINGUINE MED TOMATSÅS
![](/sites/g/files/hubmab986/files/2022-04/LINGUINE-MED-TOMATSAS-OLIVER-KAPRIS-OCH-SARDELLER%20%281%29.jpg)
![](/sites/g/files/hubmab986/files/2022-04/LINGUINE-MED-TOMATSAS-OLIVER-KAPRIS-OCH-SARDELLER%20%281%29_0.jpg)
En smakrik pasta med fin syra.
INGREDIENSER
160 g linguine
2.5 dl god tomatsås
1 msk kapris
3 sardeller, finskurna
0.25 dl urkärnade delade oliver av god kvalitet
0.5 dl riven pecorino
olivolja
salt och svartpeppar från kvarn
TILLAGNING
- Koka linguinen enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet och tillsätt tomatsås, kapris, sardeller och oliver. Låt koka i hop i någon minut. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg upp och strö över pecorino.
TIPS - Det är gott att tillsätta chili i pastan så får den lite extra sting.